Ревень және құлпынай мармелады
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 500 г жуылған ревень, 500 г жуылған құлпынай, 1 кг қант шәрбаты, 1 питон шырыны.
Сипаттамасы Ревень мен құлпынайдың қабығын аршып, кішкене бөліктерге бөліп, үлкен кастрюльге салыңыз, қант шәрбатымен араластырыңыз және 3 сағатқа қалдырыңыз. Жеміс массасы мен лимон шырынын араластырып, толығымен қаңырап бос қалғанша пісіріңіз. Банкаларға ыстық күйінде құйыңыз. Торттарды осы мармеладпен безендіру жақсы. Ол үшін 5 ас қасық. мармелад қасықтарын отқа 2 минут қыздырыңыз, пирогтың бетіне жағыңыз. Тортты құлпынай мен глазурьмен безендіріңіз.