"Гассель" пісірілген картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 1 кг. май немесе маргарин - 10 дана үгітілген ірімшік - 3-4 ас қасық тұз.
Сипаттамасы бұрыш. Картопты аршып, жұқа тілімдерге кесіңіз, бірақ картоптың сырты бүтін болып көрінуі үшін соңына дейін емес. Табаны маймен майлап, оған картопты салыңыз, үстіне тұз, бұрыш себіңіз де, әрқайсысына май бөліктерін салыңыз. Үстіне үгітілген ірімшік себіңіз. Қуыруға арналған табаны пешке орташа температурада пісіру үшін салыңыз. Алтын қоңыр картопты ет немесе балық тағамдарымен бірге жасыл салатпен бірге беріңіз.