250 гр. - картоп.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 - жұмыртқа. 150 гр. - жаңғақтар. 50 гр. - мейіз. 1/2 кесе - қаймақ тұздығы. тұз, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы 2-3 картопты қайнатыңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз, содан кейін оларды екіге бөліңіз. Сондай-ақ, тік пісірілген 2 жұмыртқаны да кесіңіз. Картоп пен жұмыртқаны салат ыдысына қабаттарға салыңыз, әр қабатқа тұз бен бұрыш себіңіз. Үстіне алдын ала буға пісірілген және кептірілген мейізді, туралған және қуырылған жаңғақтарды салыңыз. Тұздықты салаттың үстіне құйыңыз, жаңғақтармен, мейізбен және шөптермен безендіріңіз.