"Қауын" сусыны
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 қауынды көлденеңінен екіге бөліңіз, тұқымдарды алып тастаңыз. Бір жартысын бір жаққа қойыңыз. Қалған қауындардан целлюлозаны дөңгелек ойықпен кесіңіз. Бөлінген жартысын тазалаңыз, шеттерін қалампырмен кесіңіз, ішіндегі қабырғаларды қантпен себіңіз (2-4 шай қасық). Қауынға 4 мұз текшесін және кесілген қауын целлюлозасын салыңыз. Апельсин ликерін (80 мл) қосып, салқындатылған шампан құйыңыз. Ұнтақталған мұзбен бірге қызмет етіңіз.