Венгр стиліндегі торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 250 г бұршақ, 2 жұмыртқа, 150 г қант, 1 ас қасық. л. ром немесе алкоголь, 20 г какао ұнтағы, 30 г туралған жаңғақ дәндері, 2 ас қасық. л. ұнтақталған ақ крекер, 1 лимонның үгітілген қабығы, 1 шай қасық. сода, сөндірілген 1 ас қасық. л. сірке суы, толтыруға арналған өрік джемі және глазурьге арналған кішкене шоколад. Ақ бұршақты бір күн бойы суық суға салып, суық жерге қойыңыз және сіңдіру кезінде суды 2 рет ауыстырыңыз. Содан кейін қайнатыңыз, елекке тастаңыз, сонда сорпаның қалдықтары толығымен ағып кетеді және жылы бұршақты сирек електен сүртіңіз. Жұмыртқаны көбікке шайқаңыз, бұршақ пюресіне абайлап қосыңыз. Пюреге барлық басқа өнімдерді рецепт бойынша енгізіңіз және өте ақырын араластырыңыз. Сары маймен майлап, торт пісірілетін табаға немесе терең табаға ұн немесе ұнтақталған нан үгіндісін себіңіз. Дайындалған массаны оған жіберіңіз, бетін жақсылап тегістеңіз және тортты ағаш шпилька көмегімен торттың дайындығын тексеріп, дайын болғанға дейін пеште орташа отта пісіріңіз. Тортты жақсылап суытып алыңыз, ұзындығы бойынша 2 қабатқа кесіңіз, оларды өрік джемімен жабыңыз, бір -бірімен байланыстырыңыз және торттың бетін шоколад глазурімен жабыңыз, қант ұнтағына себіңіз.