"Жылдам" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг алма, 6 жұмыртқа, 250 г қант, 200 г ұн, сода. Алманы тазалаңыз, қалыңдығы 2 - 3 мм дөңгелектерге кесіңіз. Торт пішінін пергамент қағазымен төсеп, оны маймен майлап, нан үгіндісіне себіңіз. Алманы 3 - 4 қатарға салыңыз. Жұмыртқа, қант және ұннан бисквит қамырын дайындаңыз. Пісірілген қамыр алманың үстіне құйылады, қалыпты ыстықта пісіріледі. Торт пішінде салқындауы керек, содан кейін тортты тірекке аударып, қант ұнтағына себіңіз.