Пісірілген алма кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қышқыл алмаларды алыңыз (егер жаңа піскен болса - қабығын кесіп алмаңыз, егер жаңа піспеген болса - кесіңіз), әрқайсысын 4 бөлікке бөліп, кастрюльге салыңыз, шамамен 2,5 кесе су құйыңыз, ішіндегісін қайнатыңыз, електен сүртіңіз, сонда сіз 2 кесе аласыз - массаға, қант құйыңыз, араластырыңыз, 1/2 стакан желатинді жылы суға құйыңыз, сонда сіз тек 3 кесе аласыз. Қоспаны массасы ағарғанша және қоюланғанша суықта паникуламен шайқаңыз, содан кейін қалыпқа салыңыз, салқындатыңыз және қызмет етер алдында табаққа салыңыз.