Ет тағамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен жасыл салат жапырақтары немесе қызанақ - тамаша "Жазғы" гарнир. Қыста қуырылған ет қайнатылған ұсақталған күрішпен және бұқтырылған сәбізбен тамаша үйлеседі. - Қой етімен бірге сарымсақ қосылған томат тұздығында пісірілген бұршаққа артықшылық беріледі. - Құс еті бұқтырылған қырыққабатпен немесе қарақұмық ботқасымен ең жақсы үйлеседі. - Қуырылған балық, егер қызмет көрсетер алдында еріген сары маймен, дәлірек айтсақ, сары маймен құйылса, ерекше дәмге ие болады. - Майлы тағам қышқыл гарнирді "Жақсы көреді", ал майсыз тағамға гарнир қаныққан немесе калориялы болуы керек. - Сүт әсіресе капризді. Бұл өнімді ұнататындар шикі сүттің "Жер үстіндегі" көкөністерге - қырыққабат, қияр, қызанақ, бұршаққа төзбейтінін ұмытпауы керек. Ал қайнатылған тамыр көкөністері - картоп, сәбіз - ыстық қайнатылған сүтпен жақсы үйлеседі. - Жаңа саңырауқұлақтардан дайындалған сорпаға квас қосқан жөн. Оның консервант қасиеттері бар. Сондықтан әртүрлі өнімдерді ең ретсіз түрде жинайтын окрошкалардың барлық түрлері мүлдем зиянсыз.