Бауырдан жасалған салаттар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Бауыр, жақсырақ сиыр еті, пісірілгенге дейін пісіріңіз, кішкене жолақтарға кесіңіз, бұл, әрине, барлық пленкалар мен түтіктерді алып тастайды немесе ірі үккіште сүртеді, майдалап туралған пиязды қосып, майонезбен дәмдеңіз. 2. Бауырды пісіріңіз, жолақтарға кесіңіз. Пиязды пияз тәрізді етіп тураңыз. Пияздың жартысын сірке суына батырыңыз. Сәбізді жұқа жолақтарға кесіңіз (ірі үккіште қолдануға болады), ал қалған пиязбен бірге өсімдік майына қуырыңыз. Барлық серіктестерді араластырыңыз, сонымен қатар май пияз мен сәбізбен бірге бауырға және сіңдірілген сірке суының бір бөлігіне түседі.