Жасыл шалғам салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер диаметрі 10-12 см жасыл шалғам 2 дана. пияз 2-3 дана. ет шамамен 300 г. майонез 1 банка бұрыш, тұз, өсімдік майы
Сипаттамасы Шалғамды жолақтарға кесіңіз немесе арнайы үккіште үккіштен өткізіңіз. Барлық артық сұйықтықты төгіп тастаңыз. Өсімдік майына сөндіріңіз. Пиязбен де солай жасаңыз (жарты сақинаға кесіңіз). Ет (жақсырақ майсыз қой еті, бірақ сиыр еті де кетеді) жолақтарға кесіңіз және қуырыңыз (қытырлақ болғанша емес). Барлығын араластырыңыз, тұз, бұрыш қосып, майонезбен дәмдеңіз.