"Галина" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер ет 300 г. пияз 2 дана. жұмыртқа 4-5 дана. майонез 250-300 г. сірке суы 1/4 кесе су 1/2 кесе тұз шымшым қант 1-2 шай қасық.
Сипаттамасы Ет қайнатылады, (жақсырақ сиыр еті) жолақтарға кесіледі және салат ыдысының түбіне қойылады (азды -көпті жалпақ ыдысты қолданған дұрыс). Еттің үстіне майонезбен май жағылады, содан кейін келесі қабат салынады, маринадталған пияз сақиналарға кесіліп, майонезбен де жағылады. Және соңғы жанасу қатты пісірілген жұмыртқалар сарысымен бірге сақиналарға кесіліп, осы құрылымның үстіне қойылады, содан кейін ол майонезбен толтырылады. Пиязды маринадтау үшін оны турап, 9% сірке суы мен судың тұздалған және аздап тәттілендірілген қоспасында 20 минутқа қалдыру керек.