"Мао-дже-дунчик" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Негізгі ингредиенттер: ұзын күріш - қазірдің өзінде, әрине, қайнатылған, балық консервілері (томат тұздығы, көкөністер және т.б. жоқ) немесе краб таяқшалары, майдалап туралған пияз және майонез. Осы компоненттерден басқа, жаңа піскен қияр, аскөк, ақжелкен ол жерге өте жақсы барады. Көрсетілгендердің барлығын араластырғаннан кейін - пропорцияларды дәміне қарай анықтайсыз - салатты жарқыратасыз. 2. 400 г қайнатылған күріш, 250 г бұқтырылған балық (филе), 100 г тұздалған қияр, 250 г майонез. Күріш, жуылған және кептірілген, қайнаған майға құйыңыз (50 г), үнемі араластыра отырып. Дәндердің түсі айтарлықтай өзгермеуі керек, содан кейін қайнаған суға құйыңыз (500 г), кастрюльді жауып, ісіну үшін 15 минутқа қалдырыңыз. Бұқтырылған (микротолқынды пеште пісіруге болады) балық филесі (треска, теңіз басы және т.б. жақсы үйлеседі. Қызыл балық, бір қызығы, бірдей.) текшелерге кесіңіз, күрішпен (салқындатылған) және туралған қиярмен араластырыңыз. Майдалап туралған пиязды аздап қосуға болады. Тұз, майонезбен дәмдеңіз.