Консервіленген қызыл қызанақ салаты (қысқы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2-3 бас пиязды турап, аздап тұздап, екі бөлікке бөліңіз. Бір бөлігін салат ыдысының түбіне салыңыз. Қызанақтарды (томат соусындағы 1 банка консервіленген аршылған қызанақ) үстіне мұқият салып, тілімдерге бөліп, пияздың қалған бөлігімен жабыңыз. Өсімдік майымен (1/4 шай қасық) алдын ала араластырып, дәміне қарай лимон шырынын немесе сірке суын қосып, қызанақ шырынын құйыңыз. Салатты салқын жерде 20-30 минут ұстаңыз, үстіне бірнеше зәйтүнмен безендіріңіз.