Алма №1
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңа піскен алмаларды самогонмен құйыңыз, сонда олардың барлығы сұйықтықпен жабылады және алты ай бойы тұндырылады. Содан кейін сүзгіден өткізіп, кастрюльге құйыңыз, дәміне қарай тәттілендіріңіз және самогонның жарылып кетпеуін қадағалап, 3 рет қайнатыңыз. Қалыңдығы түбіне шөгуі үшін салқын жерде тұруға рұқсат етіңіз, сүзіңіз және 10 литр самогонға 2,5 литр мөлшерінде су қосыңыз. Содан кейін дистилляциялаңыз және сүзіңіз.