Қызғылт №2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызғылт жапырақшаларды теріп, оларды ерітіндіге езіп, ыдысқа салыңыз да, үстіне тұз қабатын құйыңыз. Қабаттың қалыңдығы қалыпты шымшуды алатындай болуы керек. Ылғал матаны жайып, қысыммен шеңбермен жауып, салқын жерде 6-8 апта бойы жапырақтары шіри бастағанша талап етіңіз. Барлығын текшеге салыңыз, 1:1 мөлшерінде су құйыңыз, араластырыңыз және тазартыңыз. Біріншісінде раушан гүлінің спирті болады және сәйкесінше күшті иіске ие болады. Кейіннен самогон іс жүзінде иіссіз шығады. Оны қолдануға болмайды. Бірінші самогонды қайтадан дистилляциялаңыз, тәттілендіріңіз, сүзгіден өткізіңіз.