Самогон жасау туралы пайдалы ақпарат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өздігінен - мускат жаңғағы, даршын, бұрыш, ваниль - осы және басқа да ондаған дәмдеуіштердің тағамдық құндылығы шамалы, бірақ олар самогонның хош иісі мен дәмі мен түсінің пайда болуына және оның ағзаға жақсы сіңуіне ықпал етеді, сондықтан, сапалы сусындар дайындаған кезде оларсыз жасау мүмкін емес, самогонға даршын, зире немесе шафран сыбырларын қосу керек, сонда бірден керемет пайда болады: дәмсіз, көбінесе жағымсыз сусын дәмді болады.
Сипаттамасы Кез келген сусын ең алдымен сыртқы түріне, консистенциясына, иісіне және дәміне қарай бағаланады. Әр түрлі қоспалар сусынның сыртқы түрін және хош иісін жақсартуға, оған белгілі бір дәм беруге көмектеседі. Тек жалқау, өзін және өндіріс өнімін сыйламайтын адам ғана самогонды таза күйінде ішеді. Самогон негізіндегі күшті сусындардың әртүрлі сорттарын дайындаған кезде жасанды хош иістендірілген бояғыштар немесе өсімдік заттары шикі күйінде де, алдын ала дайындалған күйінде де қолданылады. Химиялық қоспалар бояғыш қаптамасындағы нұсқауларға және ұсынылған дозаларға сәйкес қолданылады, сондықтан біз химиялық қоспалардан бірқатар сөзсіз артықшылықтары бар әр түрлі өсімдік хош иістендіргіштерін ластаудың принциптері мен әдістерін толығырақ қарастырамыз.