Вена рулеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер 500 г тартылған шошқа еті, 200 г туралған шошқа майы, 150 г ұсақталған шошқа бауыры, 3-4 тілім ақ нан, 2 пияз, 2 түйір сарымсақ, 2 жұмыртқа, 0,25 литр ыстық ет сорпасы, 0,5 кесе кілегей (қаймақ), 4 ас қасық. л. апельсин шырыны, 1 шай қасық. жұмсақ қыша, 1 шай қасық. дәміне қарай крахмал, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Нанды суық суға батырыңыз. Пияз мен сарымсақты ұсақтап тураңыз. Фаршты нан, пияз, сарымсақ, бауыр, жұмыртқамен араластырыңыз. Бұрыш, қыша қосыңыз. Орамды қалыпқа салып, май тілімдерінің жартысын қалыпқа салып, орамды салып, оны негізгі шошқа майымен жабыңыз. Пешті 220 градусқа дейін қыздырыңыз. Орамды пештің ортасына 45 минутқа қойыңыз. Ет сорпасын үстіне құйыңыз. Шырын мен қалған сорпаны аздап сумен сұйылтып, бөлек ыдыста қыздырыңыз. Тұздықты крахмал мен қара өрік қосып дайындаңыз.