Қолдан жасалған орама
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
1
5 кг. шошқа етінің перитонеумы немесе сиыр етінің бұралуы (сүйексіз төс еті)
1 ас қасық. құрғақ ақ шарап
3 - 4 түйір сарымсақ
тұз және ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай.
5 кг. шошқа етінің перитонеумы немесе сиыр етінің бұралуы (сүйексіз төс еті)
1 ас қасық. құрғақ ақ шарап
3 - 4 түйір сарымсақ
тұз және ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай.
Сипаттамасы Етті қабықшалар мен майларды кеспей жуамыз. Тұз, бұрыш, сарымсақпен шайқаңыз және полиэтилен пакетке салыңыз. Оған шарап құйып, жіппен байлап, қысыммен кастрюльге салыңыз. Тоңазытқышта бір тәулікке қоямыз. Содан кейін біз етті сөмкеден шығарамыз, оны орап, қуыруға арналған табаға жібереміз, сол жерге тұздықты (шарапты) құйамыз. Орташа қыздырылған пешке 3 сағатқа қоямыз. Дайын етті сәл салқындатып, тар полиэтилен пакетке салыңыз, қайнатылмаған сұйықтықты сол жерге құйыңыз. Біз сөмкені шұжық тәрізді екі жағынан байлап, салқындатамыз. Ветчина желе қабатымен жабылған кезде, оны кесуге және қызмет етуге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қолдан жасалған орама пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 1,5 кг. шошқа етінің перитонеумы немесе сиыр етінің бұралуы (сүйексіз төс еті), 1 ас қасық. құрғақ ақ шарап, 3 - 4 түйір сарымсақ, тұз және ұнтақталған қара бұрыш - дәміне қарай.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz