Ірімшік орамы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кез келген ірімшіктің 300 г өсімдік майымен майланған полиэтилен пакетке салынады, жақсылап байланады және ірімшік жұмсақ болғанша суға 10-15 минут қайнатылады. Біз оны сөмкеден шығарамыз, оны тез айналдырамыз, ірімшіктің үстіне салмасын саламыз: тұз, сарымсақ, майдалап туралған шөптер қосылған сүзбе (шырындырақ болу үшін аздап қаймақ қосуға болады), қайнатылған тауық еті. Орамға тез орап, полиэтиленмен немесе фольгамен мықтап орап, тоңазытқышқа бірнеше сағатқа қоямыз. Қызмет көрсетер алдында біз жұқа тілімдерге кесеміз.