Алма құймақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 жұмыртқа 200 г ұн 1/4 л сүт, тұз 2 үстел. өсімдік майының қасықтары 2 үстел. қасық қант 300 г алма лимон қышқылы пышақтың ұшында қуыруға арналған сары май
Сипаттамасы Сүт, тұз, өсімдік майы, қант және ЖҰМЫРТҚАНЫҢ сарысын қосып, қамырды кесектерсіз илеңіз. Алма кесектерін және лимон қышқылын қамырмен біріктіріңіз. б көбікке шайқаңыз және сыпырғышпен алма массасымен ақырын араластырыңыз. Қуыруға арналған табада сары майды бөліктерге қосып, 4 құймақ. Екі шанышқының көмегімен әлі ыстық құймақтарды бөліктерге бөліңіз. Қабаттарға салып, оларды отқа төзімді ыдысқа салыңыз. Жылы ұсыныңыз. Бір порцияда 450 ккал Үйдегі немесе сатып алынған құлпынай консервілері, алма компоты және кілегей қосылған