Қарақат-таңқурай тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қарақат - 150 г, таңқурай - 100 г, қант - 80 г, кілегей - 130 г, картоп ұны - 10 г Қарақат пен таңқурайды сұрыптап, шайып, аздап су құйыңыз, қайнатыңыз. Қалың електен сүртіңіз. Сұйықтықтың бір бөлігін салқындатыңыз, картоп ұнымен араластырыңыз, қалған сұйықтыққа құйыңыз, қант қосыңыз, қайнатыңыз. Кілегеймен араластырыңыз, шикі сарысын қосуға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қарақат-таңқурай тұздығы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz