Жеміс-жидек тұздықтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жеміс тұздықтары жаңа піскен, піскен, іріктелген алма, өрік, шабдалы, айва және басқа жемістерден дайындалады. Теріден, тұқымдардан тазартылған, қантпен аздап қайнатылған жемістердің дәмі мен хош иісі жақсы. Олар сәтті, әсіресе қысқы маусымда тұздықтардағы, дәмдеуіштердегі, желедегі жаңа піскен жемістерді алмастыра алады. Жеміс соустары жарма және ұннан жасалған тағамдарға, күріш пен жарма котлеттеріне, пудингтерге, кастрюльдерге, құймақтарға, жармаларға, құймақтарға және т.б. үшін қолданылады. Бұл тұздықтарды майонез тұздығына қосып, салаттарды дәмдеу үшін қолдануға болады.