Ащы қаймақты тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қаймақ - 200 г, сірке суы - 50 г, қант - 10 г, жұмыртқа - 2 дана. Сірке суын ыдысқа құйып, қант, тұз, ұнтақталған бұрыш қосып, ағаш қасықпен жақсылап араластырыңыз. Алынған қоспаны қаймақпен және қайнатылған жұмыртқаның ақуыздарымен араластырыңыз. Жақсылап шайқаңыз және жаңа піскен көкөністер мен жемістерден алынған шырынмен дәмдеңіз. Дәміне қарай тұз қосылады. Сірке суын майдалап туралған каперспен алмастыруға болады.