Кептірілген ақжелкен (Жапырақтар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жас қарқынды жасыл жапырақтарды (Өсімдіктердің гүлденуіне дейінгі кезеңде) жақсылап жуыңыз, жапырақ жапырақтарын алыңыз, кептіру үшін іліп қойыңыз. Содан кейін ұсақтап, таза қағазға жайыңыз. Тұмшапеште 40 - 45С температурада 2 - 3 сағат бойы немесе қалқа астында бір күн бойы жиі араластыра отырып кептіріңіз. Кептірілген ақжелкенді шыны ыдыстарға немесе полиэтилен пакеттерге салыңыз да, мықтап байлаңыз. Жылы жерде сақтаңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кептірілген ақжелкен (Жапырақтар) пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz