Словак тіліндегі пастила
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг алмұрт, 125 г. қант.
Сипаттамасы Піскен алмұрттарды тілімдерге бөліп, аздап сумен қайнатыңыз және електен сүртіңіз. Араластыра отырып, қоюланғанша қайнатыңыз, қант қосып, толығымен қоюланғанша пісіріңіз. Пісіру парағына пергамент қағазын салыңыз, оны өсімдік майымен аздап майлаңыз және оған ыстық массаның жұқа қабатын жағыңыз. Орташа қыздырылған пеште құрғатыңыз. Кептірілген пастилканы орамға орап, тығыз жабылған шыны ыдыстарда сақтаңыз