Майшабақты форшмақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы сел_дканың 4 филесі, 4 ас қасық. тұздалмаған май, 2 пияз, туралған, 4 тілім ақ нан, 1 аршылған және туралған алма, 1 ас қасық. қаймақ, 2 ас қасық. нан үгіндісі. Майшабақты 10-12 сағат бойы жібітіңіз, суды екі рет ауыстырғаннан кейін, пиязды сары майға қызартып, майшабақты ұсақтап турап, оған крекерден басқасының бәрін қосыңыз, араластырыңыз, табаға май жағыңыз, үстіне қоспаны салыңыз, май тамызыңыз, себіңіз. крекер және пісіріңіз.