Зефир анечка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 ас қасық. қант және 1 ас қасық. суды баяу отта қоюланғанша пісіріңіз. Оттан алыңыз, сәл салқындатыңыз. Стаканға 2 ас қасық құйыңыз. желатин қасықтары, стаканның жоғарғы жағына салқын қайнатылған су құйып, қасықпен араластыра отырып, ісінуге дейін жеткізіңіз. Ісінген желатинді су моншасында ерітіп, желатинмен бірге қантқа құйыңыз. Массаны ағаш қасықпен 20-30 минуттай шайқаңыз. Ұруды жалғастыра отырып, массаға 1 шай қасық лимон қышқылын, содан кейін 1 шай қасық сода қосып, қоюланғанша шайқауды жалғастырыңыз. Массасы ақ және пышным болып шығуы керек. Оны тез арада қасықпен майланған ағаш тақтаға салыңыз.