Грузин тіліндегі жүзім мармелады
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жотадан бөлінген жидектерді сода қосылған қайнаған суға батырыңыз (5 кг жүзім үшін - 0,5 ас қасық сода), салқындатыңыз, целлюлозаны қабығы мен тұқымынан бөліп алу үшін дуршлаг арқылы сүртіңіз. Пюре массасын жұмсақ болғанша баяу отта қайнатыңыз, үнемі араластырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Грузин тіліндегі жүзім мармелады пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
