ТҰЗ ҚОСЫЛҒАН АСКӨК
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аскөкті жуыңыз, аздап құрғатыңыз, содан кейін жапырақтары мен сабақтарын тураңыз немесе тураңыз, құрғақ тұзбен араластырыңыз (100 г аскөкке 2 шай қасық тұз (20 г)). Аскөк пен тұздың қоспасын шыны ыдыстарға салыңыз да, жақсылап сығыңыз, сонда шырын пайда болады және салқын, қараңғы жерде, бірақ 0 С-тан төмен емес жерде сақталады. Бұл жасыл желек өзінің табиғи түсін сақтайды. Бірақ бұл концентрат тек сорпаларға, өте аз мөлшерде келеді. Бұл жағдайда көптеген заттар (Витаминдер, минералды элементтер) шайылып, тотығады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить ТҰЗ ҚОСЫЛҒАН АСКӨК пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz