Белі бар картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп ұсақ текшелерге кесіледі. Ол сіздің сүйікті майыңызда жартылай дайын болғанға дейін қуырылады. Пияз және тәтті бұрыш жарты сақинаға кесіледі. Бөлек, жоғары температурада қызарғанша қызарғанша қуырылады. Бел (бекон, қайнатылған шошқа еті, мойын - таңдау бойынша) текшелерге кесіледі. Содан кейін бәрі жартылай дайын картопқа қосылады және қуырылады. Тұз, бұрыш, дәмдеуіштер - дәміне қарай пісіру кезінде. Қайнатылған немесе консервіленген саңырауқұлақтарды қосуға болады. Пропорциялар реттелмеген.