Пикниктерге арналған толтырылған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жұмыртқа - ондаған майшабақ - 250 г. сары май - 100-150 г. қыша - 1, 2 шай қасық. (мүмкіндігінше көп, бірақ бұл әуесқой үшін) жасылдар
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқаны ұзына бойына екіге бөліп, сарысын алып тастайды. Сарысы майшабақтың, шприцтің немесе басқа балықтың туралған целлюлозасымен (әрине шикі емес), сары маймен және дайын қышамен ұнтақталады. Алынған масса жұмыртқаның жартысына толтырылады. Толтырылған жұмыртқалар туралған шөптерге себіледі.