Пикниктерге арналған толтырылған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
жұмыртқа - ондаған майшабақ - 250 г. сары май - 100-150 г. қыша - 1
2 шай қасық. (мүмкіндігінше көп
бірақ бұл әуесқой үшін) жасылдар
2 шай қасық. (мүмкіндігінше көп
бірақ бұл әуесқой үшін) жасылдар
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқаны ұзына бойына екіге бөліп, сарысын алып тастайды. Сарысы майшабақтың, шприцтің немесе басқа балықтың туралған целлюлозасымен (әрине шикі емес), сары маймен және дайын қышамен ұнтақталады. Алынған масса жұмыртқаның жартысына толтырылады. Толтырылған жұмыртқалар туралған шөптерге себіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пикниктерге арналған толтырылған жұмыртқалар пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся жұмыртқа - ондаған майшабақ - 250 г. сары май - 100-150 г. қыша - 1, 2 шай қасық. (мүмкіндігінше көп, бірақ бұл әуесқой үшін) жасылдар. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz