Шайға арналған құлпынай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Піскен жидектерді (жапырақшаларынан ажыратпай) жапырақтары аз мөлшерде жинайды - жеке бұтақтарды жұлып алу оңай - және қағазға кептіреді. Құлпынайларды құмыраға жинап, оның түбін бұрын бір өсімдіктің жапырақтарымен ерітіп алған дұрыс. Кептірілген құлпынайларды шайға қайнатпас бұрын жақсылап қосқан дұрыс - жай ғана құмыраға немесе қорапқа қара немесе жасыл шай құйып, оған құлпынай қосып, осының бәрін араластырыңыз. Содан кейін денсаулығыңыз үшін қайнатыңыз және ішіңіз. Тек бұл шайды жазда және күзде ішпеңіз - бұл қыста өте қолайлы.