Тәтті және қышқыл тауықтың аяқтарынан жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Салат 300 г тауық етінің, 100 г барлық басқа өнімдердің өнімдерінің келесі пропорцияларын қатаң сақтасаңыз, өте жағымды тәтті және қышқыл дәмге ие болады. Май қабаттары мен терісі жоқ дайындалған тауықтың аяқтарын аз мөлшерде тұзды суға қайнатыңыз, пісіру кезінде лавр жапырағы мен 1 шай қасық лимон қышқылын немесе әлсіз сірке суын қосыңыз. Дайын етті сүйектен бөліп, жақсылап суытып, өте жұқа және ұсақ етіп тураңыз. Жаңа піскен қияр мен қабығынан тазартылған тәтті және қышқыл алмаларды өте ұсақ етіп тураңыз. Дайындалған өнімдерді араластырыңыз, консервіленген жасыл бұршақ пен майонез қосыңыз. Бүкіл массаны шанышқымен ақырын араластырып, салат ыдысына слайдпен салыңыз, үгітілген (қатты немесе еріген) ірімшікпен жабыңыз, тік жұмыртқа тілімдерімен және апельсиннің жұқа тілімдерімен безендіріңіз.