Қант ұнтағындағы сары майдың негізгі кремі (3)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
ӨНІМНІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМ - |--| - |САРЫ МАЙ | - | - | | - | - | ТӘТТІ - | ГРАММ - | 50 | 100 | 200 | - | ҚАНТ ҰНТАҒЫ - |АС ҚАСЫҚ | 2 | 4 | 8 | ----------------------------------------------------------| - | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ - | 100 | 200 | 400 - | ----------------------------------------------------------|
Сипаттамасы Кілегей қоюландырылған сүттегі май кремі сияқты дайындалады (1 -рецепт), айырмашылығы - сары майды шайқағаннан кейін, оған шайқау кезінде кішкене бөліктерге мұқият еленген ұсақ қант ұнтағы қосылады. Ұрудың соңында процесті жылдамдатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қант ұнтағындағы сары майдың негізгі кремі (3) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся ӨНІМНІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМ - |--| - |САРЫ МАЙ | - | - | | - | - | ТӘТТІ - | ГРАММ - | 50 | 100 | 200 | - | ҚАНТ ҰНТАҒЫ - |АС ҚАСЫҚ | 2 | 4 | 8 | ----------------------------------------------------------| - | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ - | 100 | 200 | 400 - | ----------------------------------------------------------|. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz