Қант ұнтағындағы сары майдың негізгі кремі (3)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМНІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМ - |--| - |САРЫ МАЙ | - | - | | - | - | ТӘТТІ - | ГРАММ - | 50 | 100 | 200 | - | ҚАНТ ҰНТАҒЫ - |АС ҚАСЫҚ | 2 | 4 | 8 | ----------------------------------------------------------| - | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ | ГРАММ - | 100 | 200 | 400 - | ----------------------------------------------------------|
Сипаттамасы Кілегей қоюландырылған сүттегі май кремі сияқты дайындалады (1 -рецепт), айырмашылығы - сары майды шайқағаннан кейін, оған шайқау кезінде кішкене бөліктерге мұқият еленген ұсақ қант ұнтағы қосылады. Ұрудың соңында процесті жылдамдатыңыз.