Қант шәрбатындағы негізгі сары май кремі (2)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ӨНІМДЕРДІҢ АТАУЫ - | БІРЛІК - | САНЫ - | - | ӨЛШЕМДЕР | - | -----------------------------------------------------| - | САРЫ МАЙ | - | - | - | - | - | ТӘТТІ - | ГРАММ | 50 | 100 | 200| - | ТҮЙІРШІКТЕЛГЕН ҚАНТ - |АС ҚАСЫҚ | 11/2| 3 | 6| - | СУ - |АСХАНАЛЫҚ ҚАСЫҚ | 2 | 4 | 8| - --------------------------------------------------- | КРЕМНІҢ ШЫҒЫМЫ - | ГРАММ - | 110 | 220 | 440| - ---------------------------------------------------
Сипаттамасы Табаға түйіршіктелген қантты құйыңыз, су құйыңыз, қасықпен араластырыңыз, қант толығымен ерігенше қайнатыңыз, көбікті алыңыз. Дайын қант шәрбатын бөлме температурасына дейін салқындатыңыз. Сары майды рецептте көрсетілгендей шайқаңыз(1) және шайқау кезінде салқындатылған қант шәрбатын біртіндеп кішкене бөліктерге құйыңыз, жұмсақ болғанша шайқаңыз.