Румын тіліндегі Глазунья мамалыгамен бірге
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 10 жұмыртқа, жүгері жармасы-500 г, сары май-100 г, қаймақ - 200 мл, сірке суы-2 ас қасық, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Суды тұз және сірке суымен қайнатыңыз. Жаңа піскен жұмыртқаларды ыдысқа абайлап ұрып, ыдыстан қайнаған суға құйып, белков дайын болғанға дейін пісіріңіз (сарысы қатты қайнатылмауы керек). Ерте пісетін гоминді бөлек пісіріңіз. Жұмыртқаларды жылы, қалың гоминге салып, еріген сары майдың үстіне құйыңыз. Тұздық қайықта қаймақпен бірге қызмет етіңіз.