Алма інжірі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алманың целлюлозасын електен өткізіп, қантпен араластырады (целлюлозаның 2 бөлігінде - қанттың бір бөлігі) және ыдысқа пештің үстіне қояды. Үздіксіз араластыра отырып, массаны қажетті қалыңдыққа дейін қайнатыңыз. Осыдан кейін, оттан алыңыз, массаны балауыз қағазымен жабылған фанер парағына жұқа қабатпен жайыңыз, массаны қантпен себіңіз және пешке кептіру үшін қойыңыз. Інжір құрғақ және салқындаған кезде, кесектерге кесіңіз, қораптарға салыңыз. Інжір дәмі мен хош иісін жоғалтпай бірнеше жыл сақталады.