Балық етінен жасалған тағам
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кез келген балықтың филесі, құймақ ұны, маринадталған қияр, майонез. Мұның бәрі ауа қуырғышта жасалады: Филе режимі ұзындығы 4 см және ені 1 см өлшемді кішкене бөліктерге, әдеттегідей. Ұнды сумен сұйылтамыз, сонда қалың масса шығады, қуырғышты параллель етіп ашамыз. Біз кесектерді қамырға орап, қайнаған майға лақтырамыз, секірмеу үшін секіреміз, филені майлықпен сүрту керек, тек 4-5 дана, олар бір-біріне жабысып қалмас үшін, балық алтын реңкке ие болған кезде, үлкен үккіште үш қияр және майонез, пропорцияларды қосыңыз. көз, бірақ майонез қосылған қияр алу үшін. Біз балықты шығарамыз, майдың ағып кетуіне жол береміз, бірақ бұл кімге жеткіліксіз, оны қайтадан майлыққа қоюға болады, сонда май сіңіп кетеді, біз басқа бөлікті тастаймыз.