Салмасы бар қайнатпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қайнатпалар үшін: 75г. маргарин, 95г. ұн, 125мл. су, 3-4 жұмыртқа. Толтыру үшін: 1-нұсқа - 200 г. ірімшік, 3-4 түйір сарымсақ, майонез, 2-нұсқа - 1 банка лосось жеке. шырын, 3 жұмыртқа.
Сипаттамасы Қаймақ қамырын дайындаңыз. Пісіру парағын сумен себіңіз де, оған қамырды кішкене бөліктерге салыңыз. Қайнатпалардың диаметрі шамамен төрт сантиметр болуы керек. Дайын қайнатпаларды кесіңіз, салқындатыңыз және толтырыңыз. Толтыру: 1 нұсқа - ірімшікті үккіштен өткізіп, үгітілген сарымсақты қосып, майонезбен араластырыңыз. Қалың масса шығуы керек, 2-нұсқа - лососьді майдалап туралған қайнатылған жұмыртқамен араластырыңыз, пиязды қосуға болады. Қанша порцияға арналған: 6.