Үй стиліндегі "Картоп" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 330 г ванильді крекер, 1 стакан сүт, 1 стакан қант, 3 шай қасық (таумен бірге) Кола-Као, 150 г жақсы маргарин, 1 стакан (50 мл) шие-бренди немесе кем дегенде қандай да бір ликер, сүйектен шығаруға арналған кола-као, кокос жаңғағы. екінші сүйектен шығаруға арналған.
Сипаттамасы Крекерді ет тартқышта ұнтақтаңыз. Сүтті дерлік қайнатыңыз және Кола-као қосылған қантты қосыңыз, қант толығымен ерігенше араластыра отырып пісіріңіз. Содан кейін ұнтақталған крекерді, кішкене текшелерге кесілген маргаринді және ликерді осы әлі ыстық қоспаға салып, толығымен тегіс болғанша қатты илеңіз. Егер ол аздап сұйық болып көрінсе, ұнтақталған крекерді көбірек қосыңыз. Содан кейін шарларды қолдарыңызбен жайыңыз, оларды Коле-каоға, содан кейін кокос үлпектеріне дұрыс ораңыз. Содан кейін тоңазытқышқа салыңыз және қызмет көрсетер алдында кем дегенде 12 сағат ұстаңыз.