"Қарғаның аяғы" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытылған сүтті ірімшікті (үйдегі ірімшік қолайлы) маргаринмен, тұзбен араластырыңыз, сірке суымен сөндірілген сода қосыңыз. Ұн қосыңыз, илеңіз. Қалыңдығы 1-1,5 см қабатқа жайып, кішкене дөңгелектерді кесіңіз (әйнекпен жасауға болады). Әр шеңберді бір жағынан қантқа батырып, қант ішінде болатындай етіп екіге бүктеп, қайтадан батырып, қайтадан екіге бүктеңіз. Кішкене үшбұрыш жасау үшін шетін басыңыз. Алтын қоңырға дейін пісіріңіз. Ірімшік 500 г. Маргарин 400 г. Ұн 4 стакан Қант 1 стакан Сода 1 шай қасық. Сірке суы 1 ас қасық. л тұз