Бадам кексі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 160 г ұн, 130 г крахмал, 270 г қант, 300 г сары май, 9 жұмыртқа, 4 ас қасық. қуырылған бадам қасықтары, қант ұнтағы. (салмағы 1100 г кекстер үшін)
Сипаттамасы Жұмыртқаны қантпен шайқаңыз. Сары майды кілегейлендіріңіз, крахмал, туралған бадам қосыңыз, араластырыңыз, ұн мен қант қосылған жұмыртқа қоспасын қосыңыз, тез араластырыңыз, маймен майланған және ұн себілген 250-300 г қалыптарға салыңыз. 190-200 температурада 40-50 минут пісіріңіз. Ерін далабымен жылтыратыңыз және бадам себіңіз.