мяса жасалған, грильге арналған тағамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кейде синхрогрил деп аталатын осы екі әдістің комбинациясы әрқайсысының кемшіліктерін жоюға және керемет нәтижелерге қол жеткізуге мүмкіндік береді. Гриль жасау - инфрақызыл (жылу) сәулелену арқылы тағамды пісіру әдісі. Бұл көмірде тағамды қуырудың ескі әдісіне ұқсайды. Бұл жағдайда тағам әдемі қызарған, қызарған қыртысты алады. Дегенмен, бұл әдіс микротолқынды пешпен пісіруге қарағанда баяуырақ, сонымен қатар мұнда қуыру алдымен бүкіл көлемде біркелкі емес, сыртта жүреді, сондықтан тағамның күйіп қалмауын мұқият қадағалау керек.