Конвекциялық жылыту, рецепттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Конвекциялық қыздыру - бұл тағамның айналасында айналатын ыстық (150-250 градус) ауаны қолдану арқылы тағамды дайындау әдісі. Бұл әдіс өте жылдам және тағамды азды-көпті біркелкі пісіруге мүмкіндік береді. Бұл әсіресе әр түрлі ұн өнімдерін (пирогтар және т.б.) дайындау үшін өте жақсы. Пісірудің барлық үш әдісінің, тіпті олардың екеуінің тіркесімі тағамды дайындау уақытын едәуір қысқарта алады және сапалы дайындалған тағамдарды тез ала алады.