Сүзбе мен жасыл пияз қосылған шанги
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүзбе - 500 г, жұмыртқа - 1,5 дана, пияз - 50 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Майсыз қышқыл қамырды дайындаңыз. Сүзбені дәкеге орап, сұйықтықты сығу үшін жеңіл престің астына қойыңыз. Жасыл пиязды жақсылап жуыңыз, ұсақтап тураңыз, дайындалған сүзбемен араластырыңыз, жұмыртқа мен аздап тұз қосыңыз, бәрін жақсылап араластырыңыз. Қамырдан дөңгелек пирожныйлар жасап, ортасына дайындалған фаршты салып, шеттерін бүктеп, маймен майлап, пеште немесе орыс пешінде пісіріңіз.