Асқабақ (тазартылған асқабақ)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұтас кішкентай асқабақтың үстіңгі жағын қайтадан жағуға болатындай етіп кесіңіз, қасықпен тұқымдар мен целлюлозаны таңдаңыз. Салмасы: сары май мен қаймаққа қуырылып, ақжелкен, аскөк және қара бұрыш қосып дәмделген пияз қосылған туралған сиыр еті. Асқабақты толтырыңыз, кесілген үстіңгі жағын сіріңкемен бекітіңіз. Үлкен кастрюльге салыңыз, пеште бумен пісіріңіз (шамамен бір сағат). Ет салмасына туралған жұмыртқасы бар қарақұмық ботқасын қосуға болады.