Баклажандар "Ұшқын"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы пластиналар бойымен 2 кг ұсақ баклажандарды турап, екі жағынан қызарғанша қуырып, ыдысқа салыңыз да, тұздықпен жабыңыз. Оны дайындау үшін: 500 г етті қызыл болгар бұрышы мен 2 түйір қызыл ащы бұрышты тұқымдарды алып тастағаннан кейін ет тартқыштан өткізіңіз. Тұздықты 2 ас қасықпен дәмдеңіз. қасық сірке суы, қант, тұз. Баклажандарды пеште 2-30 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында оларды бір күн бойы суық жерде ұстаңыз.