Пияздан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытқы пакетін (50 г) сүтке қантпен жібітеміз, таратамыз. Ұн (200 гр), ашытқы, 2 жұмыртқа қамыр илейміз. Майланған пісірме табаққа жайыңыз (мен шошқа майымен майладым), дәлірек айтқанда, сұйық қамырға құйыңыз. Үстіне сақиналарға туралған пиязды, болгар бұрышын, қалған картоп пюресі мен майдалап туралған шошқа майын саламыз. Майонезбен ұрылған жұмыртқаны құйып, пешке қоямыз, менде 250 гр. Бір жерде 25-30 минутқа. Және бәрі. Үстелге томат тұздығы мен сарымсақпен бірге қызмет етеміз.