Вафли-4
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Барлық бастапқы өнімдер - сары май, маргарин, жұмыртқа, сүт - бірдей температурада болуы керек. Сонда олар жақсырақ араласады. Қамырды дайындаған кезде алдымен сары май немесе маргарин шайқалады, оларға түйіршіктелген қант біртіндеп қосылады. Жұмыртқалар көбік пайда болғанша бөлек ұрылады. Еленген ұн, қажетті мөлшерде сода қосылған (бұрын сірке суымен сөндірілген), шайқалған маргаринге бөліктерге құйылады, сұйықтықтың бөліктерімен (сүт, кілегей немесе су) кезектесіп, үнемі араластырылады. Ұрылған жұмыртқа жақсылап араластырылған қамырға құйылады және қайтадан жақсылап араластырылады.