Картоптан жасалған крокеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 700 гр. май немесе маргарин - 20 гр. жұмыртқа - 1 дана. ұн - 1 шай қасық тұз.
Сипаттамасы фритюр 1 пропорцияда:4. 4 порция үшін: картоп крекеттері - 600 гр. жасыл бұршақ - 200 гр. Картоп пюресі 45-50 ° C дейін салқындатылады, жұмыртқа, май немесе маргарин қосылады. Шарлар грек жаңғағынан үлкен емес етіп жасалады, ұнға оралады, жұмыртқа лизонында суланады (жұмыртқаның сумен қоспасы). Тағы бір рет ұнтақталған нан үгіндісінде пісіріңіз, содан кейін қызарғанша терең қуырыңыз. Қуырылған ет немесе құс етімен бірге қыздырылған консервіленген бұршақпен бірге беріледі. Әр порцияға маринадталған алманың жартысын немесе 3-4 маринадталған қара өрік, жүзім немесе суланған лингонберриді салған дұрыс.